Hääkuvaus

Hääkuvaus

Yleistä hääkuvauksesta

Tarvitsetko erikoistunutta kuvaajaa ikuistamaan elämäsi ehkä ikimuistoisimman päivän? Se kannattaa ehdottomasti, mikäli haluat päivästä pysyvät muistot valokuvien muodossa. Ammattikuvaajan kuvat ovat tasalaatuisia ja päivän tunnelma välittyy kuvista. Dokumentaarisella tyylillä kuvatessa päivä soljuu omalla painollaan ja kuvaaja häärii taustalla tallentaen tilanteet muistikortille. Vieraat voivat nauttia juhlista, eikä heitä tarvitse vaivata kuvauspyynnöillä tai asettaa heille paineita saada tarpeelliset tilannekuvat talteen.

Kun olen kameran takana hääkeikalla, huomioni on täysin kuvaamisessa. En muista jälkeenpäin montakaan sanaa, mitä pappi kirkossa tai muut vieraat juhlapaikoilla ovat puhuneet. Toki olen koko ajan ”hereillä” ja valmiina kaikkiin tilanteisiin.

Jos valmiista kuvausvaihtoehdoista ei löydy juuri teille sopivaa pakettia, niin ottakaa yhteyttä. Rakennetaan teille sopiva kuvauspaketti juhlapäiväänne varten.

Annan asiakkaalle kuviin täydet käyttöoikeudet. Tämä tarkoittaa, että voitte tehdä tiedostoista sellaisia kuvatuotteita yksityiseen käyttöön, kuin itse haluatte. Eli voitte tilata kuvista paperikuvia, tauluja, mukeja, postimerkkejä tai mitä ikinä mieleen tuleekaan. Kuvia voitte myös jakaa sosiaalisessa mediassa. Tällöin toiveena on, että mainitsette kuvaajan julkaisun yhteydessä. Käyttöoikeuksia ei voi luovuttaa edelleen kolmannelle osapuolelle.

Kuvaan pääasiassa Iin ja Oulun vaikutusalueilla Pohjois-Pohjanmaalla ja Etelä-Lapissa. Sopimuksesta myös kauempana.

Kesä 2017 on varattavissa. En ota hääkuvauksia vastaan niin paljon, kuin aikaisemmin, jotta ehtisin itsekin viettää kesää perheen kanssa. Joten pidä kiirettä, mikäli haluat saada varauksen tehdyksi!

Soita tai mailaa nyt ja

varaa kuvaus

040 - 592 2842 ilkka@ilkansivu.net tai käytä palautelomaketta Palaute ja kyselyt Mikäli en voi vastata heti puhelimeen, soitan takaisin.

Ota yhteyttä

ilkka@ilkansivu.net
040 - 592 2842

Sijainti

Valokuvaaja Ilkka Rytkönen
Telkänkuja 2
91100 II

Y-tunnus

2256332-2
ALV-rek.